Η Εταιρεία

H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E., η μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας για οικιακή και επαγγελματική χρήση, χαρτομάντηλα τσέπης και χαρτομάντηλα facial.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με στόχο την πώληση jumbo rolls σε Έλληνες επεξεργαστές.
Έπειτα από μια δεκαετή, εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο των πωλήσεων, η INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της επεξεργασίας χάρτου.

Η εταιρεία διαθέτει τη δική της οικογένεια προϊόντων με την επωνυμία SERVIN, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τον απαιτητικό καταναλωτή αλλά και τον επαγγελματία, που αναζητά ποιοτικά προϊόντα χάρτου. Παραλλήλως, προμηθεύει πολλές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες SUPER MARKET στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Η INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. ισχυροποίησε τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της επεξεργασίας χάρτου με την εξαγορά του σήματος SOFTEX, εγκαινιάζοντας εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση, με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με κύκλο εργασιών πάνω από 64 εκατομμύρια το 2016 και παραγωγικές επενδύσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία 12 χρόνια, τα προϊόντα της INTERTRADE HELLAS A.B.E.E. βρίσκονται κυριολεκτικά σε κάθε ελληνικό σπίτι, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν τον απαιτητικό Έλληνα καταναλωτή με την απαράμιλλη ποιότητα,  την αντοχή και την τιμή τους.

Το 2006 η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO 9001, εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προϊόντων της. Το εργαστήριο ελέγχου ποιότητας, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας πιστοποιημένα μηχανήματα, διενεργεί καθημερινά ελέγχους στις πρώτες ύλες που παραδίδονται  στις αποθήκες της εταιρείας, καθώς και στα τελικά προϊόντα.

Η εταιρεία διαθέτει 3 εργοστάσια στις Αχαρνές και τη Μεταμόρφωση, εξοπλίζοντας την παραγωγή της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους, π.χ. Omet, Perini, Multipack, Optima κ.ά.

Με οδηγό τις νέες, πρωτοποριακές τεχνολογίες και αρωγό το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, η INTERTRADE HELLAS A.B.E.E σχεδιάζει και παράγει ποιοτικά προϊόντα χάρτου, υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον καταναλωτή και τον επαγγελματία, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Αξίες

  • Ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας με παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
  • Σχεδιασμός προϊόντων με γνώμονα τον απαιτητικό ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία καταναλωτή, που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα χάρτου στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.